Despre noi – Service Biasicom Bistrita

Cine suntem?

Biasicom SRL este o companie cu 19 ani de experienţă în retail-ul şi service-ul produselor electronice şi electrocasnice. Activitatea de baza de la care s-a dezvolatat firma Biasicom este service -ul aparaturii de uz casnic. Astfel ne putem mandrii cu unul dintre cele mai longevive si mai cunoscute service-uri pentru aparatura de uz casnic din judetul Bistrita Nasaud.

Deoarece unul dintre obiectivele firmei este dezvoltarea activitatii, in anul 1995 am deschis primul magazin de electronice si electrocasnice Biasicom in Bistrita. Astfel activitatea de service a firmei a fost completata si de vanzarea produselor de uz casnic.

Unitatea de service uz casnic a companiei Biasicom are o suprafata de 150m² + zona de primire/receptie clienti. Personalul din cadrul departamentului de service este format din: 1 receptioner service + 6 tehnicieni service. Service-ul are in dotare instrumentele de lucru necesare pentru depanare produselor de uz casnic si aparatura de aer conditionat, iar pentru interventii in afara atelierului exista la dispozitia tehnicienilor 2 autoutilitare.

Magazin / Service Biasicom

Strada Viilor nr. 10, 421029 Bistrița, Jud. Bistrita-Năsăud, România

shadow

Nu ezitati să ne contactati. Vă răspundem cu mare plăcere la orice întrebare.

Ne gasiti in Bistrita la adresa str. Viilor nr. 10, sau la adresa de e-mail service@biasicom.ro.

shadow